Kaipaatko tukea?

Kaipaatko tukea

Sisältääköhän suklaa gluteenia? Mistä löydän parhaiten gluteenittomia tuotteita?

Voit ottaa yhteyttä keliakiayhdistyksen tukihenkilöön kaikissa keliakiaan liittyvissä asioissa! Tukihenkilöt ovat osaavia vapaaehtoisia, useimmat itsekin keliaakikkoja. He tuntevat keliakian sairautena, tietävät keliaakikon sosiaaliturvasta ja osaavat neuvoa kaikessa ruokavalioasioissa ja gluteenittoman leivonnan salaisuuksissa. Tukihenkilöiltä saat myös tietoa gluteenittomien tuotteiden saatavuudesta, hinnoista ja laadusta asuinpaikkakunnallasi. Voit ottaa tukihenkilöön yhteyttä myös, jos sairauteen sopeutuminen ja uuteen tilanteeseen tottuminen tuntuu vaikealta. Voit tiedustella myös yhdistyksemme toiminnasta ja tapahtumista.

Soita ja kysy

Tukihenkilömme